Szukanie agencji marketingowej
Moderator: Moderatorzy z życia stowarzyszenia - informacje, nowości itp
-
Witam wszystkich użytkowników tego forum! Jakiś czas temu założyłem własną małą firmę zajmującą się tworzeniem oprogramowania. Świadczymy usługi naprawdę na najwyższym poziomie, ale mamy zbyt mało klientów. Myślę, że musimy bardziej aktywnie prowadzić marketing naszej działalności. Z jaką firmą marketingową mogę się w tej sprawie skonsultować? Z góry dziękuję za odpowiedzi!
-
Dobrze, że rozpoznajesz przyczynę problemu. Tak, jest prawdopodobne, że powodem, dla którego nie zdobywasz nowych klientów jest to, że nie poświęcasz wystarczająco dużo uwagi promocji swojej strony internetowej. W rzeczywistości jest to problem, z którym boryka się wielu przedsiębiorców tworzących stronę internetową po raz pierwszy. Kiedy dopiero zaczynałem, też musiałem się z tym zmierzyć. Na szczęście doradziła mi agencjamarketingowa, otwórz.
Postanowiłem posłuchać tej rady i rozpocząłem współpracę z tym zespołem. Pierwsze wymierne efekty uzyskałam po 3 miesiącach, ale myślałam, że potrwa to dłużej. Przy okazji ważne jest, abyś zrozumiał, że promocja strony internetowej to bardzo długi proces, zwłaszcza jeśli domena jest młoda. Mam nadzieję, że Ci pomogłam!
Postanowiłem posłuchać tej rady i rozpocząłem współpracę z tym zespołem. Pierwsze wymierne efekty uzyskałam po 3 miesiącach, ale myślałam, że potrwa to dłużej. Przy okazji ważne jest, abyś zrozumiał, że promocja strony internetowej to bardzo długi proces, zwłaszcza jeśli domena jest młoda. Mam nadzieję, że Ci pomogłam!