avatar
Nadzieja301

Dodane historie

Witam Was ponownie

Witam mamusie dawno tu nie zagadałam z braku czasu opieka nad 3 latkiem tak m ...

Dawno dawno tu nie zaglądałam

Dawno dawno tu nie zaglądałam jakoś mi czasu ciągle było mało a tu wróciłam d ...

Moje szczęście ma już roczek

Z ręką na sercu nawet nie wiem kiedy ten czas tak szybko bardzo bardzo szybko ...

Cudownych Świąt

W dzień grudniowy, w którym przybywają święta, ...

Piękne dni odkąd się pojawiłeś w Naszym życiu:)

Dziś Nasze szczęście wybiło 6 miesięcy waży sobie 8590 g i długi po tatusiu 7 ...

Jak ten czas leci ......

Dziś Moje szczęście ma równe dwa miesiące jak to ten czas leci nawet nie wiem ...

Moje szczęcie jest już ze mną :)

9 Czerwca 2013 o godzinie 21:00 na świat przyszedł mój synek Jakub Karol w 37 ...

Szpital

Chyba zaczęły mi się wody sączyć oraz bolą mnie plecy jak nie powiem co wiec ...

Wróciliśmy w dwupaku

W czwartek wróciliśmy ze szpitala do domku w dwupaku jeszcze synkowi przestał ...

No to siup do szpitala :)

To teraz kierunek szpital do zobaczenia po powrocie :) ...

Wizyta w 35tc +4 dni Szpital

Tak więc kochana mój Smerfik się pcha na świat wiec jutro idę do szpitala nie ...

Wizyta w 33 tc + 4 dni

Już po kolejnej wizycie mały waży 2167 g troszkę mało wazy lecz nie mam się c ...

Wyprawka dla synka

W sobotę (4 maj 2013) pojechaliśmy już kupić całą wyprawkę :) wszystko co jes ...

Wizyta w 31 tc + 4 dni

Z synkiem wszystko w porządeczku pan doktor sprawdzał przepływowosc przez pęp ...

29 TC

Jestem po wizycie z małym wszystko porządku lekarz tylko luknął na serduszko ...

26 tc

A wiec kolejna wizyta za nami mały smerfik był grzeczny choć mały to on nie j ...

100 dni :*

Za 100 dni przywitam mojego Smerfika już nie mogę się doczekać póki co lista ...

Wszystkiego Najlepszego :)

Kochane kobiety dziś Nasze Święto Wszystkiego Najlepszego spełnia marzeń taki ...

23 tc

Smerfik sobie fikał ładnie serduszko pięknie biło wszystko jest w porządeczk ...

Połówkowe za nami :)

Tak więc wczoraj mieliśmy połówkowe nasz mały smerfik fikał sobie gdy pan dok ...

Połówkowe przełożone

Wizytę przełożyłam za tydzień gdyż zaczęłam się fatalnie czuć przeziębienie d ...

No to dziś

No to dziś mamy połówkowe :) a od 2 dni walczę z przeziębieniem w sumie nie j ...

Połówkowe

No to jesteśmy umówieni na połówkowe 14 luty 2013 godzinka 20 już nie mogę si ...

Wizyta w 20 tc

Witam Was właśnie jestem po wizycie nasze małe wazy 437 g pan doktor nie był ...

Wizyta w 17tc

Wizytka zaliczona małe nie chciało pokazać mamusi i tatusiowi co ma miedzy nó ...

Szczęśliwego Nowego Roku 2013

Szczęśliwego Nowego Roku 2013 ...

Po wizycie kolejnej

Kolejna wizyta zaliczona maleństwo podczas badania sobie podskakiwało fajnie ...

Badanie prenatalne za nami :)

Badanie przebiegło bardzo szybko maleństwo było bardzo grzeczne i pan doktor ...

Maleństwo 10tydzień

Trzecia wizyta zaliczona maleństwo ładnie rośnie serduszko pięknie bije badan ...

Maleństwo

Wizyta zaliczona u ginekologa zobaczyłam jak moje maleństwo urosło z 2mm na 1 ...

Maleństwo

Dziś zobaczyłam moje maleństwo :) na usg jestem szczęśliwa wszystko jest w po ...

Zaskoczona

Dziś z czystej ciekawości tak mnie coś tknęło żeby zrobić test ciążowy i wysz ...

Gotowa

Myślę,że nadszedł odpowiednia czas i ze jestem by gotowa by starać się o male ...

Po raz drugi hsg

Wczoraj byłam u mojej pani dr z polnej wstępnie jest wszystko ok lecz pani dr ...

Ach ta przęklęta tarczyca

24 lipca byłam u mojej pani dr w poznaniu wszystko dobrze się goi po operacji ...

Potrzebuje czasu

Dziś mija 12 dzień od operacji kiedy straciłam swojego tuptusia :( jak równie ...

By nie powtórzyło się

Chciałabym się dowiedzieć.Jak powinnam zrobić badanie by ryzyko było mniejsze ...

Okazało się najgorsze :(

20 czerwca poszłam do ginekologa niestety nie zobaczył pęcherzyka przy beta h ...

Załamana

Jestem załamana dostałam skierowanie do szpitala o rozpoznaniu ciąża pozamaci ...

Tuptus rosnie

A wiec w piątek byłam u ginekologa lecz nie było widać pęcherzyka(mojego Tupt ...

Nasze szczęście rosnie

Rano wstałam i poszłam zrobić drugie badanie beta hcg i wynik 1285,16 wiec te ...

Tuptuś

...

Letrox 50 a okres

Od 18 maja biorę letrox 50 muszę dodać ze w poprzednim miesiącu miesiączkę d ...

Co dalej 2

Właśnie nie dawno wróciłam od moje endokrynolog bo tsh mi się jeszcze spadło ...

Co dalej

Po miesiącu brania letrox 50 tsh z 5,22 spadło na 0,397 nadal biorę ten lek i ...

Letrox 50

Dziś odwiedziłam moja endokrynolog przyjęła mnie choć sądziłam ze będzie robi ...

A Jednak

Dziś byłam u moje pani dr z polnej i muszę unormować TSH by mogłybyśmy ruszyć ...

Badanie

Dziś odebrałam wyniki prl oraz tsh i są bym powiedziała bardzo złe.Ostatnio b ...

Starania

Jutro będzie miesiąc jak miałam robione HSG"drożne jajowody" a wczoraj skończ ...

Po HSG

Także dziewczyny jestem już po HSG dało się wytrzymać 10;50 dostałam głupieg ...

HSG

Dziś byłam na drugiej wizycie u pani dr.n.med na polnej.Wyniki mojego męża do ...

TSH

Wczoraj poszłam zrobić badanie tsh w drugim dniu cyklu i wynik wyszedł mi 2,2 ...

Badania +norma

TSH 4,68 norma 0,27-4,2 FT4 1,14 0,93-1,7 ...

Badania

Dziewczyny co sądzicie o moich wynikach które dzis odebrałam wizytę na polnej ...

Niedoczynnosc tarczycy

Mam pytanie do dziewczyny które leczył się na niedoczynność tarczyc czy pier ...

I po wizycie

Nie był to dobry dzień :( nadeszła moja kolej by wejść do pani doktór miła up ...

Pierwsza wizyta

Jest późna noc moje kochanie słodko śpi a jak jakoś nie mogę zasnąć tysiące ...

Brak

Mam 31lat od trzech lat z mężem staramy się o dziecko do tej pory trafiałam n ...