witajcie
Pierwszy kontakt z Doktorem Piotrem Lewandowskim mieliśmy w maju 2018r. Z dużą rezerwą podeszłam do tego spotkania, ponieważ wiedziałam, że w naszym przypadku szanse na zajście w ciąże są znikome. Byłam już grubo po czterdziestce, a mój partner miał stwierdzoną azoospermię. Nadzieję dał nam lekarz – Dr Karol Wolski, u którego leczył się mój partner. Doktor Wolski, po wnikliwej analizie, szeroko wykonanych badaniach zarekomendował biopsję, mającą na celu znalezienie żywych plemników w jadrach partnera. Udało się odszukano żywe plemniki.
Doktor Wolski powiedział żeby się nie poddawać i skierował nas do Dr Lewandowskiego. Na pierwszej wizycie Doktor Lewandowski bardzo konkretnie, fachowo i jasno przedstawił nam naszą sytuacje, wprost powiedział że mamy kilka procent szans na powodzenie, ale ona jest. Postanowiliśmy nie zaprzepaścić tej szansy, bo oboje czuliśmy że jesteśmy w najlepszych rękach specjalisty, który podchodzi do swojej pracy z ogromnym zaangażowaniem i pasją. Jest bardzo ciepłym, otwartym i wrażliwym człowiekiem. Na każdej kolejnej wizycie dawał nam wsparcie i nadzieję. Zaufaliśmy Doktorowi od pierwszej wizyty i nie żałujemy. Dzisiaj rozpoczynamy 14 tc.

, jesteśmy szczęśliwi i nie możemy doczekać się naszego pierwszego dziecka.
Polecamy doktora Lewandowskiego wszystkim parom, które starają się o swoje maleństwo, szczególnie tym które robią to już od lat.
A&E