Witam wszystkich.Moi rodzice adopcyjni nigdy nie powiedzieli mi , że jestem adoptowana.Kiedyś jako dziecko podsłuchałam rozmowę mojej babci z jednym z wujków i tak otrzymałam potwierdzenie tego co czułam.Kiedy zapytałam moją adopcyjną mamę o to zaprzeczyła i na dowód pokazywała mi zawsze brzuch po cesarce.Wiedziałam , że kłamie ale nie umiałam drążyć tego tematu wtedy-miałam może 6 czy 7 lat.Zawsze kiedy tylko później próbowałam do tego wrócić napotykałam na mur zarówno ze strony mamy jak i ojca . Miałam nadzieję , że po śmierci mamy ojciec mi coś powie ale nic z tego - jak pytałam wychodził albo zmieniał temat.Zmarł a ja zostałam bez jakichkolwiek informacji.
Po jego śmierci wystąpiłam do USC o całkowity odpis aktu urodzenia i tak się dowiedziałam , że moja biologiczna mama to Elżbieta Barbara D. urodzona 22.10.1956 roku w Świdniku. Jak przyjechała do Bogatyni mnie urodzić to na stałe mieszkała w Lubinie.
Szczerze nawet nie wiem co dalej z tym robić , jak się czegoś dowiedzieć ???Bardzo chciałabym ją poznać , może mam rodzeństwo????Gdyby ktoś posiadał wiedze jak dalej zbierać informację , albo znał kogoś z Lubina kto może coś wiedzieć......
Będę wdzięczna za każdą pomoc.
Mój adres mailowy :
katika6@wp.pl