cysiu nie wiem kiedy ty tam bylas ale ja chodze od paru lat i fotel zawsze byl z boku a nie na przeciw drzwi a po dwa nigdy nikt nie wchodzil do gabinetu - raz na mojej wizycie zapukano i czekano grzecznie za drzwiami dr powiedziala -nie. nikt nie wchodzil na sile ani nic.
zauwazylas jaki dobre nowe usg tam maja?
nie wiem czy wiesz ale zmienil sie tez wlasciciel tej kliniki i zaszlo tam pare zmian
cysiu stwierdzam po twoich wypowiedziach ze nigdy nie bylas np. u lekarzy z polnej (znanych) gdzie ich gabinety - to 20 letnie fotele i stare szafy z narzedziami i lekami - to dla mnie jest obskurne boje sie takich gabinetow gdzie brak techniki, a wzierniki metalowe...naprawde boje
sam gabinet nie jest rewelacyjny bo to nie ta klasa klinik nastaviona na drogie programy typu ivf czy icsi - invitromedica czy vital medica gdzie fotele wygladaja jak z filmow s-f, po namysle stwierdzam ze sama korvite (poki dzialala ginekologia na 5 pietrze a nie wiem czy dziala od 4 lat) tez moglabys nazwac obskurna jak i klinike na glogowskiej - medima, pewnie wiele innych gabinetow pywatnych
to po prostu zwykly gabinet
moge sie zgodzic z netka itd ale gabinetu bym sie nie czepiala naprawde
poza tym watek mowi o lekarzu a nie o tym jak wyglada gabinet Smile