Wyświetl temat - Gdzie iui na NFZ?

Ogłoszenie!

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 204 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 19 maja 2011 10:23 
Offline

Rejestracja: 15 wrz 2010 16:23
Posty: 1
dziewczyny dzwonilam do bytomia i w szpitalu i w tej poradni nie robią inseminacji nasieniem dawcy w ramach NFZ:(
czy któras z was wie gdzie robia AID w ramach funduszu? moze któraś z was to juz miala?
prosze o kontakt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostZamieszczono: 19 maja 2011 11:35 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 28 kwie 2011 21:07
Posty: 554
dzusta1 a robia iui nasieniem partnera na NFZ? na jakiej zasadzie mozna sie tam zapisac na iui?

_________________
start: 2009/ armia ok/ 2010/07: c.p. - p.s.
Hashimoto, niedoczynność- diagnoza 2011/06
2011: 5 iui (-)
IMSI 2012- AMH 3.7- 11dpt: bHcg 270, Kochana coreczka!
KTR XI/13 (-)


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostZamieszczono: 05 cze 2011 19:09 
Offline

Rejestracja: 04 paź 2010 16:08
Posty: 1169
Witam, jesli chodzi o katowice to robia w gyncentrum- ale tylko raz na pol roku jednej pacjentce. normalnie to kosztuje 700 lub 750 zl- juz dokladnie nie pamietam


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostZamieszczono: 06 cze 2011 22:42 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 28 kwie 2011 21:07
Posty: 554
danusia1985 dzieki wielkie za wiesci... czyli jednak cos w tym jest :) mozna sprobowac.. a noz.. widelec:)

_________________
start: 2009/ armia ok/ 2010/07: c.p. - p.s.
Hashimoto, niedoczynność- diagnoza 2011/06
2011: 5 iui (-)
IMSI 2012- AMH 3.7- 11dpt: bHcg 270, Kochana coreczka!
KTR XI/13 (-)


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostZamieszczono: 03 lip 2011 12:51 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09 maja 2010 17:11
Posty: 2862
Lokalizacja: Krk
Witajcie,

Chciałabym ponowić pytanie o Kraków - czy macie jakieś wiadomości, czy gdzieś można na NFZ? Czy trzeba udać się do Katowic?

_________________
06.2011 *7tc puste jajo płodowe 01.2012 *6tc cb
choroba Reynaud, niedoczynność tarczycy
mutacja MTHFR i cytokiny IFN gamma, M. polimorfizm IGF-2 Apal
AMH 0,4 FSH 12

Mikołaj 27.08.2013
Szymon 17.12.2016


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostZamieszczono: 08 lip 2011 06:06 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 18 paź 2010 16:46
Posty: 545
krętka a o Katowice to chodzi Ci o gyncentrum???
Tam to totalnie ściema jest !!!!Musisz pójść na rodzinną wizyte 200zł po czym wszystkie wizyty usg u nich ,oczywiście odpłatne więc podsumowując--- to samo wyjdzie jak się zapłaci ! Lecą jak nic! ale w Bytomiu robią za 400 zł i Bielsku też na NFZ ,jedna wizyta ,rozmowa i ewentualna stymulacja i wszystko ,przyjeżdża się tylko już potem na zabieg.

_________________
AMH 0,4
FSH 13;11; po biosteronie 3x25-->9,87 ; 5,25!:) 8,92 przy normach (3,85-8,78)
żołnierzyki ŚREDNIE
20.07.2011 naturalny CUD!29d.c zobaczyłam II kreski-zwariowałam!Przy FSH 11 !
30d.c beta 132,18 ;34d.c beta 734,79!!!ufff;36d.c beta2568,7
50d.c :love: Jest nasza kruszynka z serduniem
moje malenstwo


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostZamieszczono: 08 lip 2011 08:10 
Offline
Awatar użytkownika
Moderator
Dokarmiam bociana ;)

Rejestracja: 16 paź 2010 10:52
Posty: 5497
Lokalizacja: Śląsk
[treść wymoderowano jako niezgodną z tematem wątku]

Co nie zmienia faktu, że z tego co wiem kontrakt skończył im się ostatniego czerwca, więc już nie będą robić IUI na NFZ.

_________________
starania od XI 2009
Gyncentrum - 2 x IUI (1 cb)
Novum - 1 x IUI
Novum - 2 x ICSI (4 transfery)
AMH - 0,75
I 2014 - II ICSI - 10 tc [*] :cry2:
chorwacki cud 32 dc - bHCG 363,30; 34 dc - bHCG 848,60; 40 dc - 8313; 56 dc - jest serduszko!
Igunia jest już z nami
:love:

SIĘPOMAGA



Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostZamieszczono: 08 lip 2011 08:35 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 18 paź 2010 16:46
Posty: 545
[treść wymoderowano jako niezgodną z tematem wątku].

_________________
AMH 0,4
FSH 13;11; po biosteronie 3x25-->9,87 ; 5,25!:) 8,92 przy normach (3,85-8,78)
żołnierzyki ŚREDNIE
20.07.2011 naturalny CUD!29d.c zobaczyłam II kreski-zwariowałam!Przy FSH 11 !
30d.c beta 132,18 ;34d.c beta 734,79!!!ufff;36d.c beta2568,7
50d.c :love: Jest nasza kruszynka z serduniem
moje malenstwo


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostZamieszczono: 08 lip 2011 11:42 
Offline
Awatar użytkownika
Moderator
Dokarmiam bociana ;)

Rejestracja: 16 paź 2010 10:52
Posty: 5497
Lokalizacja: Śląsk
[treść wymoderowano jako niezgodną z tematem wątku]

_________________
starania od XI 2009
Gyncentrum - 2 x IUI (1 cb)
Novum - 1 x IUI
Novum - 2 x ICSI (4 transfery)
AMH - 0,75
I 2014 - II ICSI - 10 tc [*] :cry2:
chorwacki cud 32 dc - bHCG 363,30; 34 dc - bHCG 848,60; 40 dc - 8313; 56 dc - jest serduszko!
Igunia jest już z nami
:love:

SIĘPOMAGA



Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostZamieszczono: 09 lip 2011 20:51 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 18 paź 2010 16:46
Posty: 545
[treść wymoderowano jako niezgodną z tematem wątku]

_________________
AMH 0,4
FSH 13;11; po biosteronie 3x25-->9,87 ; 5,25!:) 8,92 przy normach (3,85-8,78)
żołnierzyki ŚREDNIE
20.07.2011 naturalny CUD!29d.c zobaczyłam II kreski-zwariowałam!Przy FSH 11 !
30d.c beta 132,18 ;34d.c beta 734,79!!!ufff;36d.c beta2568,7
50d.c :love: Jest nasza kruszynka z serduniem
moje malenstwo


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostZamieszczono: 12 lip 2011 20:48 
Offline
Mateczka
Mateczka

Rejestracja: 07 sty 2011 23:27
Posty: 3105
a to IUI na nfz to jak to wyglada? ide.. mowie ze chce IUI i mi robią? poprostu?

_________________
starania od czerwca 2009r, stwierdzone PCO
luteina, clo od grudnia 2010, badanie nasienia OK
pierwsza wizyta w klinice na ligocie 6.05.2011,
badania w szpitalu wraz ze stymulacją : mięśniak, cukrzyca, LUF, hiperandrogenizm
07.2011r HSG - jajowody ok, włączona metformina,encorton,ovitrelle
8.08.2011r - pierwsza IUI :( , 27.09.2011 kolejna IUI bez efektu... :(
oczekiwanie na laparoskopie,odpoczynek i 26.11.2011r - II krechy => 28.11 beta 333 SZOK
Zosia 12.08.2012r, godz 18:13
I KOLEJNY CUD!!!! 18.10.2013r pięknie bijące serduszko!!!!


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostZamieszczono: 06 sty 2012 18:16 
Offline

Rejestracja: 05 mar 2011 20:15
Posty: 10
czy w 2012 zmienilo sie cos w temacie?


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostZamieszczono: 20 kwie 2012 15:07 
Offline

Rejestracja: 17 kwie 2012 11:57
Posty: 1
Tak się zastanawiam, czy zagląda tu jeszcze ktoś?
Jeśli chodzi o Bielsko to FertiMed już też nie refunduje IUI - od tego roku już jest płatna :mur:


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostZamieszczono: 20 kwie 2012 20:05 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 lut 2010 01:00
Posty: 118
Zaglądam ale odpuściłam walkę więc mam mało do powiedzenie i nie znam teraźniejszej sytuacji!


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostZamieszczono: 20 kwie 2012 21:20 
Offline
Mateczka
Mateczka

Rejestracja: 07 sty 2011 23:27
Posty: 3105
ja tez tu kiedys zadalam pytanie ale zostalo bez odzweu... i nie mam pojecia czy sie cos pozmienialo bo nie wiem jak bylo.. ;/

_________________
starania od czerwca 2009r, stwierdzone PCO
luteina, clo od grudnia 2010, badanie nasienia OK
pierwsza wizyta w klinice na ligocie 6.05.2011,
badania w szpitalu wraz ze stymulacją : mięśniak, cukrzyca, LUF, hiperandrogenizm
07.2011r HSG - jajowody ok, włączona metformina,encorton,ovitrelle
8.08.2011r - pierwsza IUI :( , 27.09.2011 kolejna IUI bez efektu... :(
oczekiwanie na laparoskopie,odpoczynek i 26.11.2011r - II krechy => 28.11 beta 333 SZOK
Zosia 12.08.2012r, godz 18:13
I KOLEJNY CUD!!!! 18.10.2013r pięknie bijące serduszko!!!!


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 204 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Przejdź do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group