Wyświetl temat - Interpretacja wyników. Proszę

Ogłoszenie!

Strefa czasowa UTC




 [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: pn cze 17, 2019 2:11 pm 
Offline

Rejestracja: pn cze 17, 2019 1:20 pm
Posty: 5
Witam. Proszę o interpretacje wyników. Czy jest jakaś szansa na pojawienie się plemników.

Choruje na nerwice lękową biore tabletki cital oraz egzyste

Badanie ogólne nasienia
Objętość 3,6
Ph 8,8
Lepkość +
Liczba leukocytów 0,46
Erytrocyty świeże 2-5 w polu widzenia
Leukocyty 3-6 w polu widzenia
Plemniki żywe i martwe nieobecne

Zrobiłem posiew nasienia
Posiewy jałowe - bakteri nie wyhodowano
Grzybów nie wyhodowano
Rzęsistka nie wyhodowano

Badanie krwi
FSH 1,5-12,4 mój wynik 19,3
LH 1,7-8,6 mój wynik 10,18
Estradiol 7,63-42,59 mój wynik 12,06
Prolaktyna 4,04-15,02 mój wynik 12,49
Testosteron 249-836 mój wynik 357


Na górę
  
 
 [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa UTC


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Przejdź do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group