Wyświetl temat - 2 poronienia i wyniki badan

Ogłoszenie!

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 29 lip 2004 16:17 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 16 maja 2004 00:00
Posty: 161
Lokalizacja: Warszawa
Panie doktorze zostały zlecone mi takie badania czy i o czym one mogą świadczyc w moim przypadku mam za sobą 2 poronienia bardzo
dziekuje za odpowiedz
Immunoglobulin IgM ..........................2.13g/L - norma 0.70 - 2.80
Anti-TPO/p-ciała a-mikrosomalne........1.7IU/mL - norma 0.0 - 12.0
Anti TG/ p-ciała a-tyreoglobulinowe......33.7IU/mL - norma 0.0 - 34.0
Insulina.............................................6.3uU/mL - norma 3.0
- 17.0

_________________
MOLA i kochany Synio pod serduszkiem


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostZamieszczono: 31 lip 2004 10:21 
Offline
Ekspert Bociana
Ekspert Bociana

Rejestracja: 14 lut 2002 01:00
Posty: 15529
Lokalizacja: Białystok
mola pisze:
Panie doktorze zostały zlecone mi takie badania czy i o czym one mogą świadczyc w moim przypadku mam za sobą 2 poronienia bardzo
dziekuje za odpowiedz
Immunoglobulin IgM ..........................2.13g/L - norma 0.70 - 2.80
Anti-TPO/p-ciała a-mikrosomalne........1.7IU/mL - norma 0.0 - 12.0
Anti TG/ p-ciała a-tyreoglobulinowe......33.7IU/mL - norma 0.0 - 34.0
Insulina.............................................6.3uU/mL - norma 3.0
- 17.0
Jak Pani widzi wyniki mieszczą się w normie i trudno tu wyrokowac na ich podstawie Z powazaniem JD


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 10 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Przejdź do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group