Wyświetl temat - zmiana realizatora przed kwalifikacją

Ogłoszenie!

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 08 maja 2014 19:30 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 wrz 2009 00:00
Posty: 106
Przystępując do programu można 1raz zmienić realizatora. Jeśli zarejestrowałam się w ośrodku ale z powodu braku środków kwalifikacje są wstrzymane to czy przechodząc do innego ośrodka oznacza to ze zmieniłam realizatora i więcej tego zrobić nie mogę? Czy to dotyczy tylko par już po kwalifikacjach?


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostZamieszczono: 09 maja 2014 10:15 
Offline
Ekspert Bociana
Ekspert Bociana

Rejestracja: 24 mar 2014 21:06
Posty: 30
Możliwość przenoszenia par pomiędzy realizatorami w ramach Programu dotyczy tylko jego uczestników, a więc osób, które już są zakwalifikowane.
Jeżeli dotychczasowo nie została Pani zakwalifikowana do Programu może się Pani przenieść do innego ośrodka informując realizatora, aby w kryteriach wykluczenia i włączenia do Programu wskazał brak. Pozwoli to na zarejestrowanie się u nowego realizatora. Nowa rejestracja nie będzie traktowana jak przeniesienie.


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Przejdź do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group