wysoki hormon FSH

wyniki z maja 2017:
testosteron wolny: 14,53 norma 1,00-28,28
SHBG: 35,05 norma 18,30-54,10
TSH 1,832 norma 0.350-4,940
FT4 0,91 norma 0,70-1,48
FSH 16,54 norma 0,95-11,95
LH 7,24 norma1,14-8,75
ESTRADIOL 25,00 norma 25,80-60,70
PROLAKTYNA 20,97 norma 3,46-19,40
TESTOSTERON 547,59 norma142,39-923,14
rozpoznanie oligozoospermia pół roku suplementacji i wyniki takie :
TSH 1,162
FT4 0,89
FSH 17,64
LH 7,37
ESTRADIOL 35,00
PROLAKTYNA 17,88
TESTOSTERON 597,89 ( normy takie same jak wcześniej)

Co mogę zrobić aby spróbować zbić to FSH nie ma uszkodzenia jader

0
Twoja ocena: Brak

Odpowiedzi

Portret użytkownika kingapolak7

Beata

Zadaj może pytanie naszemu Ekspertowi Bocianowemu.
Pozdrawiam i trzymam kciuki
http://www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewforum.php?f=63

20 lat walki :bobas:
9 transferów :(

To nie my damy Ci życie,
ale to życie da nam Ciebie :love:

[b][u]czekamy na :telefon:
[=#FF5050]