Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje.
Forum poświęcone wymianie doświadczeń na temat diagnostyki niepłodności: badania i ich wyniki, zabiegi, leki (działanie, skutki uboczne); metody wspomaganego rozrodu - IUI, IVF, ICSI.
A ja z kolei mam pytanie o Białystok, wiem ze kliniki tez maja leki ale czy to sie opłaca czy może lepiej kupić w którejś z aptek w Białymstoku? Klinik jest kilka wiec z dostepnoscia leków tez jest ponoć ok.
Będę wdzięczna za inf
A ja mam pytanie gdzie w Poznaniu kupić gonapeptyl daily? Byłam dzis w kilku aptekach, brak tam, brak w hurtowniach, ponoć brak u producenta.
Ktoś ma pomysły? Muszę zacząć brać za niecałe dwa tyg...
jutka32 pisze:A ja mam pytanie gdzie w Poznaniu kupić gonapeptyl daily? Byłam dzis w kilku aptekach, brak tam, brak w hurtowniach, ponoć brak u producenta.
Ktoś ma pomysły? Muszę zacząć brać za niecałe dwa tyg...
Podłączam się do wątku również szukam taniej apteki z lekami do stymulacji, przy pierwszym podejściu kupowałam leki w aptece przy Novum, wyszło dość drogo ale nie mam porównania...
Leki do stymulacji można zamówić prawie w każdej aptece.Jeśli jest ktoś z Bytomia lub okolic to mogę polecić aptekę gdzie można kupić lub zamówić leki do stymulacji.Przy okazji możecie mi pomóc bo zamówiłam w niej gonal a lekarz zmienił mi lek i teraz będę musiała go wykupić za jedyne 1400 zł.