Hej, Mała M.
tak, dostaliśmy pisemną informację, że szkolenie zaczniemy po 01.01.2018, więc tak sobie myślę, że to wcale nie musi być w styczniu, bo marzec czy grudzień 2018 też są po 01. stycznia

to już taki mój wisielczy humor
a co do wniosków i przemyśleń o OA, to mam ich dużo, wszystko dzieje się bardzo wolno, więc mam bardzo dużo czasu, żeby o tym myśleć

część tych trudnych i złych pewnie nie jest do końca prawdziwa, bo podyktowana moimi emocjami, głównie złością i frustracją, które zniekształcają percepcję rzeczywistości. Wnioski ogólnie podzielone, bo spotkania merytoryczne i tematyczne z poszczególnymi pracownikami w porządku i dobrze je oceniam, czułam się traktowana jak człowiek, natomiast ten ludzki pierwiastek, szacunek i wrażliwość gdzieś się gubią na poziomie organizacji, dotrzymywania terminów, brania za to odpowiedzialności, komunikacji pomiędzy kolejnymi krokami, gdy jest 5 miesięcy ciszy i nie ma żadnej informacji ze strony OA co dalej i czemu tak długo, w co najmniej 14 miesiącach oczekiwania na szkolenie, co wg mnie jest nieludzkie i nieprofesjonalne.
To tak ode mnie w dużym skrócie, a jak u Ciebie z wnioskami i doświadczeniami z OA?
-- 26 sie 2017 08:40 --
Psycha, a jak u Was? Na czym stanęło? Nadal styczeń czy jednak październik?