Witam wszystkie Ciężarówki!!!
Widzę że nie tylko ja cierpię na bóle w czasie ciąży. To straszne,ja mam kłucia z prawej strony,nie cały czas i od niedawna. Ostatnio tak mnie bolało, że ból promieniował do pachwiny i na prawą nogę,ale dosłownie był to rwiący ból. Jak przeczytałam Wasze wypowiedzi to się trochę uspokoiłam. Oczywiście od razu kontaktowałam się z moim lekarzem, który mnie zbadał,stwierdził co najważniejsze, że z Maleństwem wszystko ok. A bóle są, bo wszystko się rozrasta, albo po laparo, którą miałam zrobił się jakiś mały zrost, który teraz przy rozrastaniu wszystkiego "ciągnie" i dlatego tak boli. Jak za dużo pospaceruję to wtedy, albo po prostu budzę się rano i boli, a wtedy nie ma mowy o chodzeniu bo przy każdym stawaniu na prawą stopę boli jeszcze bardziej. Najważniejsze : lekarz kazał zwracać uwagę czy Maleństwo się wtedy rusza, czy brzuch nie robi się twardy i czy nic innego się nie dzieje. Jestem spokojniejsza jak poczytałam Wasze wypowiedzi, bo najpierw byłam w strasznej panice czy wszystko ok. z dzieckiem. A bóle pleców też dochodzą, w nocy żeby przewrócić się na bok to muszę łapać męża za rękę i dopiero. Ale musimy wytrzymać!!! Ja mam jeszcze 3 m-ce i mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Pozdrawiam Was wszystkie