Ogłoszenie!

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 01 lip 2019 19:27 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 02 kwie 2012 14:45
Posty: 89
Witam Panie Doktorze, bardzo proszę o interpretację wyników krwi:
PTS CZAS - 11,3 s ( 8,8-13,5)
PT INR - 0,93 ( 0,80-1,20)
PT Wskaźnik 108% ( 80-100) -ponad normę
Fibrynogen 556 (200-450) - pond normę

APTT
APTT 30,5 s ( 28,0-43,0)
APTT Ratio 0,88 ( 0,80-1,20 )

Jestem w 24 tyg ciąży, przyjmuję acard 75 i neoparin 0,4 .
Mam zespół antyfosfolipidowy i niedoczyność tarczycy.
Mam za sobą 3 poronienia i jedną donoszoną szczęśliwie ciążę.
Martwi nie wysoki poziom fibrynogenu.
Bardzo proszę o odpowiedź.


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Przejdź do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group