Ogłoszenie!

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: 10 kwie 2019 20:40 
Offline

Rejestracja: 10 kwie 2019 20:10
Posty: 1
Witam, proszę o interpretację wyników badań hormonalnych robionych w 3 dniu cyklu.
Tsh 1,0345 norma 0,3500-4,9400
FT4 1,22 norma 0,7-1,48
FSH 8,13 norma 3,03-8,08
LH 6,84 norma 1,80-11,78
ESTRIADOL 94,00 norma 21-251
PROLAKTYNA 1000,08 norma 108,78-557,13
TESTOSTERON 50,42 norma 10,83-56,94
SHBG 177,90 norma 32,40-128,00

Czy te wyniki mogą oznaczać bezpłodność? Robiłam te badania po 3 miesiącach brania tabletek Daylette. Tabletki odstawilam 1.04 a badania wykonywałam 8.04 zgodnie z zaleceniem lekarza. Badania te robiłam ze względu na cykle trwające 11-16 dni (przed rozpoczęciem brania tabletek antykoncepcyjnych)


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
PostZamieszczono: 23 kwie 2019 12:47 
Offline
Ekspert Bociana
Ekspert Bociana

Rejestracja: 14 lut 2002 01:00
Posty: 15684
Lokalizacja: Białystok
Na podstawie takich wyników nie da się rozpoznać ani ocenić płodności Podwyższona prl może być wynikiem przyjmowania OC Z poważaniem JD


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Przejdź do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group