www.nasz-bocian.pl
http://www.nasz-bocian.pl/bb/

Problem z logowaniem
http://www.nasz-bocian.pl/bb/viewtopic.php?f=1&t=47966
Strona 3 z 3

Autor:  sania [ 18 lis 2013 23:51 ]
Tytuł:  Re: Problem z logowaniem

Witam, pisze w imieniu kolezanki ktora nie moze sie zalogowac z iPada bo ja ciagle przerzuca na ponowne logowanie, z laptopa loguje sie bez problemu.

Autor:  eLHa [ 23 lut 2014 22:54 ]
Tytuł:  Re: Problem z logowaniem

Mnie też dosięgnął problem z logowaniem :evil:
Nie wiem dlaczego, straciłam możliwość logowania ze smartfona (z androidem, jeśli to ma znaczenie), na którym wcześniej bez problemu czytałam forum.
Od jakiegoś czasu - mimo wpisywania loginu i hasła - nie loguje się.

Autor:  bea72 [ 25 lut 2014 11:26 ]
Tytuł:  Re: Problem z logowaniem

eLHa a próbowałaś przez tapatalk

Autor:  yavorowa [ 06 wrz 2014 14:38 ]
Tytuł:  Re: Problem z logowaniem

Witam, dość długo nie logowałem sie do bocka i zapomniałam hasła po przesłaniu prośby o nowe i przejściu na stronę logowania nic sie nie dzieje, czy po przejściu na stronę z linka powinno nastąpić automatyczne logowanie? Czy w mailu powinno znajdować sie hasło umożliwiające jednorazowe zalogowanie sie? Dodam ze obecnie założyłam nowe konto jednak chciałabym korzystać ze starego nicku

Autor:  sylwia30 [ 08 wrz 2014 12:18 ]
Tytuł:  Re: Problem z logowaniem

yavorowa jeśli nie pamiętasz hasła skorzystaj z opcji "Prześlij nowe hasło" - http://www.nasz-bocian.pl/user/password
Po wypełnieniu formularza znajdującego się na tej stronie, na adres email podany podczas rejestracji zostanie przysłany link. Po kliknięciu na ten link zostaniesz automatycznie przeniesiona na stronę umożliwiającą jednorazowe logowanie i zmianę hasła. Po zalogowaniu należy zmienić hasło na nowe.
Ponieważ przesłany link jest jednorazowy, jeśli coś się nie uda, trzeba całą procedurę zacząć od początku.
Spróbuj i daj znać czy się udało.

Autor:  yavorowa [ 10 wrz 2014 18:18 ]
Tytuł:  Re: Problem z logowaniem

Wykonałam cała procedurę jednak nie loguje mnie czy jednorazowe logowanie ma nastąpić automatycznie czy muszę wprowadzić jakieś hasło ?

Strona 3 z 3 Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/